webfm logo1
webfm logo2
 
Winssen.jpg


024onderneemt is hét tv-programma voor ondernemend Nijmegen en omgeving.

024onderneemt is een crossmediaal platform en wil nuttige informatie bieden aan ondernemers in de de regio. In het programma praat presentator Raymond Janssen met ondernemers over hun drijfveren, hun verleden en hun toekomstdromen. De vraag “wie is de mens achter de ondernemer”, staat daarbij centraal. Doel is om zo de vele parels in ondernemend Nijmegen in beeld te brengen.

Het programma is opgebouwd met interviews in de set en items die op locatie worden gedraaid. Deze items bieden aandacht voor zeer specifieke onderdelen van het ondernemerschap, zoals presentatie, duurzaamheid, logistiek, transport, juridische zaken, maar ook locaties voor een goede zakenlunch komen voorbij.

Daarnaast zijn de opnames van 024onderneemt (met publiek) ook een netwerkmoment, waardoor het programma ook verbindingen legt tussen ondernemers en kansen zichtbaar maakt.

024onderneemt wordt uitgezonden op de drie grootste regionale omroepen in en rond Nijmegen. Via N1, WebFM en Wijchen.tv bedient 024onderneemt zo’n 65.000 aansluitingen in de regio.

Op Webtv te zien elke woensdag tot en met zaterdag in de carrousel.

Oudere afleveringen kunt u bekijken op de site van 024onderneemt.