webfm logo1
webfm logo2
 
Winssen.jpg


Henk HoflandGeboren 1962 in Rhenen. Henk vertelt: “Radiomaken zit in mijn bloed. Op 14-jarige leeftijd was ik al bezig met het bouwen van FM-zendertjes. Ik maakte mijn eerste radiouitzending met twee cassettedecks en één microfoon. Op 17 jarige leeftijd ben ik gaan draaien bij discotheek Bollee in Rhenen.

Toen ik mijn rijbewijs had gehaald, ben ik gestopt bij Bollee en ben mijn eigen drive-in show begonnen.

Omdat ik het gesleep met de drive-in show al gauw zat was, ben weer in discotheken gaan draaien o.a. bij: Hoppe, Sphinx en als laatste Palmbeach. Ongeveer op mijn 20ste, ben ik begonnen als radio DJ bij het commerciële radio station Grebbestad Radio in Rhenen.

Daarna ben ik gaan draaien in Nijmegen bij Radio Contact. Ik was daar jarenlang het vaste geluid op zaterdag en zondag tussen 17:00 en 19:00 uur en later ook nog op vrijdagavond tussen 23:00 en 01:00 uur. Na het einde van de piratenstations, heb ik het nog even geprobeerd bij de lokale omroep van Malden en Beuningen. Maar deze manier van radio maken vond ik helemaal niks. Dus ben ik gestopt met het maken van radioprogramma’s.

Na ruim 16 jaar geen radioprogramma’s gemaakt te hebben, ben ik toch weer begonnen bij Radio Totaal in Beuningen. Nu bij Web FM draait hij op de dinsdag en woensdagavond tussen 22:00 en 24:00 uur. In deze 2 uur draaien hij de lekkerste muziek om de dag mee af te sluiten.