webfm logo1
webfm logo2
 
Winssen.jpg


Rogier EngelsRogier is geboren op 17 december 1979 te Nijmegen. Op dit moment is Rogier woonachtig in Beuningen (GLD). Het was voor Rogier al snel duidelijk dat hij affiniteit blijkt te hebben met muziek. Op 4-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste draagbare radio van zijn ouders. Op dat moment luisterde klein Rogiertje o.a. elke vrijdagmiddag naar Radio 3 waar de Mega Top 100 werd gepresenteerd door Peter Teekamp. Alle muziek die Rogier op dat moment hoort op de radio wordt opgenomen, want je moet natuurlijk wel bij blijven met de nieuwste muziek.

Op 12-jarige leeftijd draait Rogier regelmatig bij voetbalclubs en op andere feesten bij mensen thuis. Op 15-jarige leeftijd is Rogier ook te vinden op de kinderdisco in het Golfslagbad in Oss waar hij de tent op de kop zet. Op die leeftijd is Rogier ook te zien elke vrijdagavond in “Cafe de Zon” in Ewijk. Het draaien op feesten is inmiddels helemaal uitgegroeid en daarom is hij tegenwoordig in het weekend nog vaak te zien en te horen in “de Vrijboom” in Beuningen. Hier is Rogier de vaste huis/café-DJ.

In 1996 is Rogier dan eindelijk zelf te horen op het dan erg populaire Radio Totaal 94.9 FM. Op dat moment gaat er een grote wens in vervulling van Rogier: hij gaat bij Radio Totaal de volgende programma’s maken:

-Dance Party
-Hits Tot Aan De Spits
-MR (dit programma presenteerde Rogier samen met collega Maurice de Mandt)

Helaas maar waar: begin 1998 valt Radio Totaal uiteen en Rogier start samen met collega’s Maurice de Mandt en John Pardon het radiostation Dynamik FM op. Tot aan het begin van het jaar 2000 heeft Dynamik FM bestaan vanuit een garagebox in Mook, maar na twee jaar gaat ook hier de stekker uit.

In 2009 komt Rogier weer in contact met zijn oude collega’s van het vroegere Radio Totaal. Rogier besluit dan ook snel om een keer te gaan kijken in de studio en op dat moment is hij weer overtuigd van zichzelf om de stap te nemen. Rogier gaat weer aan de slag bij het nu internet radiostation RadioTotaal.FM.

In 2014 draait hij elke zaterdag de weekendbreak op Webfm samen met Ruud en Thijs.