webfm logo1
webfm logo2
 
Winssen.jpg
  • leerlingen 0000 Layer 22
  • leerlingen 0001 Layer 21
  • leerlingen 0002 Layer 20
  • leerlingen 0003 Layer 19
  • leerlingen 0005 Layer 17
  • De eerste kennismaking met een instrument is altijd spannend én leuk
  • Tijdens een proefles kijken we welke saxofoon het beste bij je past
  • Ritmes leren op een leuke manier, alleen of in een groep
  • Het is erg leuk om samen muziek te maken!
  • Met privélessen krijg je precies die begeleiding die bij jou past

Saxofoonorkest

In oktober 2014 ben ik gestart met een saxofoonorkest. Er is niets leuker dan het bespelen van een instrument en dit dan ook samen te beleven! We de eerste zaterdag van de maand (tenzij het op een feestdag valt. Dan schuif ik het door naar de week erop). Het is hierdoor voor iedereen toegankelijk. Ook gaan we een aantal optredens verzorgen te denken aan een kerstoptreden of een optreden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Ook zal firma Harry Bakker jaarlijks langskomen om alle instrumenten na te kijken en wat uitleg te geven over hoe de saxofoon in elkaar zit. En natuurlijk geven we aan het einde van het seizoen een concert voor alle familie, vrienden en kenissen. Ik wil het graag enigzins vrijblijvend houden maar ik stel het natuurlijk op prijs als je er tijdens de repetities en concerten bent. De muziek wordt zo verdeeld dat de stemmen altijd bezet zullen zijn.

We spelen verschillende soorten muziek. (jazz, blues, licht klassiek en pop) Tijdens de repetities wordt er gerepeteerd aan een leuk programma waar iedereen in kan en mag meedenken. Je betaald een maandelijks bedrag en dit is inclusief 2 consumpties per repetitie, bladmuziek, een map en natuurlijk veel plezier!

Je betaald 15,- euro per maand als je les hebt van mij. Wanneer dit niet zo is betaal je 17,50 euro per maand.
Er zijn 12 repetities per jaar. Wanneer je een keer niet kan komen loopt de contributie door (net als bij een vereniging). Maar iedereen weet wanneer de repetities zijn.

De plaats van repeteren is op dit moment Culemborg en Ijsselstein. Je wordt op de hoogte gehouden via een nieuwsbrief. Daarin staan ook eventuele optredens ruim van te voren vermeld. 

Zeg het voort en schrijf je in!

123 Muziek

Geef je op voor het nieuwe seizoen!

Vanaf september 2014 ga ik saxofoon- en muzieklessen geven in Beuningen. Muziek maken is leuk voor jong en oud! Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij terecht voor saxofoonles. Het is natuurlijk ook leuk om samen muziek te maken. Ik vorm in overleg met de leerlingen regelmatig trio’s, kwartetten of een saxensemble. Dit natuurlijk in combinatie met een uitvoering!

Jeugd

Kinderen vanaf ongeveer 7 jaar kunnen starten met de saxofoon, voor jongere kinderen is het instrument simpelweg te groot. Er zijn verschillende soorten saxofoons, maar de meeste leerlingen starten op een ALT-saxofoon of op een gebogen sopraansax. In de basis is het bespelen van elke saxofoon hetzelfde, dus overstappen van een Alt naar bijvoorbeeld Tenor is altijd mogelijk. Het lesmateriaal stel ik samen in overleg met de ouders en leerlingen. Veel methodes werken met een mee-speel CD, waardoor het thuisstuderen een stuk leuker wordt. En er zijn tal van leuke saxofoonboeken zodat je al snel nummers van Adelé of andere bekende artiesten kunt meespelen.

Volwassenen

Veel volwassenen hebben nog nooit een instrument bespeeld maar willen dit wel graag leren, anderen hebben vroeger gespeeld maar al jaren geen instrument meer vastgehad. Voor beide groepen is de saxofoon een uitermate geschikt instrument: je leert snel, met een aantal lessen kun je al echt leuke stukjes spelen. Er zijn diverse lesmethoden op de markt gericht op volwassenen, in verschillende stijlen. Of je nu Blues, Jazz, Klassiek of modern wilt spelen, er is altijd wel een geschikte methode. Meer weten? Neemt u ook eens een kijkje op www.manonvermeer.nl of vul het contactformulier in!