webfm logo1
webfm logo2
 
Winssen.jpg

Opticien, optometrist en hoor­specialist

Bij Derks Optiek & Hoortechniek Druten krijgt u persoonlijk en deskundig advies door een gediplomeerde opticien, optometrist of hoorspecialist. Daarbij beschikken wij over een ruim assortiment monturen, glazen, contactlenzen en hoortoestellen. Een brilvoorschrift (ter waarde van € 25,-) is bij Derks Optiek & Hoortechniek inbegrepen bij uw bril.

Na het inventariseren van de klachten begint de oogmeetkundige de oogmeting. Aan de hand van alle gegevens wordt de juiste beslissing genomen en de juiste glassterkte gevonden.

Kunt u in de verte niet meer zo goed zien? Of juist van dichtbij? Hebt u last van hoofdpijn, dubbelzien of zijn de ogen snel vermoeid? Maak dan een afspraak en laat uw ogen controleren. Lees meer … over de oogcontrole bij Derks Optiek & Hoortechniek.

Brillen

Derks Optiek & Hoortechniek Druten heeft een ruime keuze aan brillen: leesbrillen, afstandsbrillen, multifocale brillen, zonnebrillen, computerbrillen, schietbrillen, biljartbrillen en zelfs duikbrillen op iedere gewenste sterkte. In onze winkel kunt u naar hartelust passen, meten en voelen. En een montuur kiezen dat bij u past!

Contactlenzen

Vindt u uzelf er aantrekkelijker uitzien zonder bril of wilt u meer vrijheid bij het sporten? Kies dan voor contactlenzen van Derks Optiek & Hoortechniek Druten. Onze contactlensspecialisten kunnen u alles vertellen over harde lenzen, zachte lenzen, daglenzen, nachtlenzen of bijvoorbeeld silicone hydrogel lenzen … lees meer

Een optometrist kan bij oogklachten beoordelen of u een nieuwe brilsterkte nodig heeft óf dat er sprake is van een oogprobleem waarbij een bril of contactlenzen geen oplossing bieden.

Voor de gezondheid van uw ogen is de optometrist het eerste aanspreekpunt. De optometrist is makkelijk toegankelijk: u kunt er zonder verwijsbrief naartoe. Hij of zij kan u gericht adviseren of doorverwijzen naar de oogarts.

Vroeger deed alleen de oogarts het oogonderzoek en zorgde de opticien voor de bril en/of contactlenzen. De optometrist kan het allebei … lees meer

Bij Derks Optiek & Hoortechniek kunt u geheel vrijblijvend terecht voor een GRATIS hoortest. Onze hoorspecialisten maken dan een audiogram. Binnen 15 minuten weet u hoe het is gesteld met uw gehoor.

Gehoorverlies komt meestal door natuurlijke slijtage. Daar is medisch gezien weinig aan te doen. Maar gelukkig kan de moderne techniek helpen! In veel gevallen kan een hoortoestel uw gehoorvermindering voor een belangrijk deel compenseren … lees meer

Derks Optiek & Hoortechniek Druten gaat een stap verder met de biljartbril door een speciale oogmeting aan te bieden. Hiermee kunnen wij exact bepalen welke correctie het best bij uw favoriete spel past.

Omdat u bij het biljarten vanuit een lage hoek over de keu kijkt, kijkt u met een normale bril al snel over uw glazen of tegen uw montuur aan. Dit belemmert uw spel enorm. Bij een biljartbril van Derks Optiek & Hoortechniek ontbreekt het montuur en zijn de pads zo geplaatst dat de bril hoger op de neus staat. Hierdoor heeft u vanuit iedere hoek ongehinderd zicht op uw spellees meer

Derks Optiek & Hoortechniek

Contactlens

Maak nu online een afspraak
… of kom langs in onze winkel

Markt 1d, 6651 BC Druten
Telefoon:  0487 – 511 630

Openingstijden

Maandag

13.00 – 18.00

Dinsdag

9.00 – 18.00

Woensdag

9.00 – 18.00

Donderdag

9.00 – 18.00

Vrijdag

9.00 – 17.30

koopavond 

18.30 – 21.00

Zaterdag

9.00 – 17.00

Online afspraak maken


Optometrie

Als u een afspraak maakt voor optometrie, houdt u er dan rekening dat u gedruppeld kunt worden en tijdelijk wat wazig gaat zien en uw ogen gevoeliger zijn voor licht. Het is daarom verstandig een zonnebril mee te nemen en niet zelf auto te rijden. Voor dit onderzoek wordt een vergoeding gevraagd van € 39,-. Oogmetingen bij kinderen vanaf 7 jaar worden ook door onze optometrist met behulp van oogdruppels gedaan, bij kinderen van 10 jaar en ouder is dat normaal gesproken niet meer nodig.