webfm logo1
webfm logo2
 
Winssen.jpg


Radio:

Op Webfm krijgt u een prettige muziekmix die een brede doelgroep aanspreekt. De muziek op de radio wordt afgewisseld met nieuws, informatie, gesprekken en reportages uit de regio.

Webfm is overal in het verzorgingsgebied via de kabel en de ether te ontvangen. Uiteraard is de radiozender ook te beluisteren via internet. Uit onderzoek blijkt dat ruim een kwart van de inwoners van het verzorgingsgebied regelmatig naar Webfm luistert

Radiocommercials op Webfm vallen op en hebben een hoge attentiewaarde. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld zakelijk of grappig, voor één stem of meerdere stemmen. Of wellicht geeft u de voorkeur aan een gezongen commercial.

ieuws, informatie, gesprekken

Tv:

Elke dag brengt Webtv actuele programma’s en een tv-krant met het laatste nieuws uit de regio. Webtv zit boven op het nieuws en is aanwezig bij alle belangrijke actualiteiten in de regio. Webtv brengt het nieuws uit ‘de achtertuin’ bij de kijkers thuis!

Webtv is analoog via de kabel, maar ook digitaal te ontvangen. De uitzendingen zijn tevens via ‘uitzending gemist’ op de website www.webfm.nl bekijken, maar ook via YouTube. De uitzendingen van Webtv worden goed bekeken, blijkt uit onderzoek. Meer dan 55% kijkt wekelijks naar de tv-krant en de tv-uitzendingen.

Bewegende Commercials
Deze full motion commercials hebben een hoge impact en worden rondom de goed bekeken tv-programma’s op Webtv uitgezonden. Ze duren maximaal 30 seconden

Statische Commercials
U adverteert op het uitstekend bekeken kabelkrantgedeelte van Webtv. Uw advertentie wordt uitgezonden tussen de nieuwsberichten en is 20 seconden in beeld per uitgezonden cyclus. Het is mogelijk om uw advertentie te verdelen in meerdere ‘slides’.

Uitzending gemist
Een beperkt aantal adverteerders heeft ook de mogelijkheid om een bewegende commercial te laten zien voorafgaand aan het gedeelte ‘uitzending gemist’ op de website www.webfm.nl

Tot Slot:

Bij zowel radio als tv is er de mogelijkheid om tussentijds uw commercial aan te passen aan de actuele omstandigheden.

Meer Informatie?

Voor actuele tarieven en een offerte op maat kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.


Bel met 024 – 3 500 900 (optie 3) of m
ail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.