webfm logo1
webfm logo2
 
Winssen.jpg


024onderneemt

024onderneemt is hét tv-programma voor ondernemend Nijmegen en omgeving.

024onderneemt is een crossmediaal platform en wil nuttige informatie bieden aan ondernemers in de de regio. In het programma praat presentator Raymond Janssen met ondernemers over hun drijfveren, hun verleden en hun toekomstdromen. De vraag “wie is de mens achter de ondernemer”, staat daarbij centraal. Doel is om zo de vele parels in ondernemend Nijmegen in beeld te brengen.

Tik op deze regel voor meer informatie.

 Mike & Colin op pad

“Mike & Colin op pad” is een soap over het dynamische leven van de zangers Mike & Colin. Dit Nijmeegs/Drutense zangduo gunt de fans een openhartig kijkje in de keuken van de artiesten wereld.

Tik op deze regel voor meer informatie.

Tussen Waal en bruggen 

Elke week is er een nieuwe aflevering van Tussen Waal en bruggen met het nieuwsoverzicht voor Beuningen, Druten en West Maas en Waal. Vanaf zondagmiddag tot en met dinsdagavond ziet u onderwerpen op het gebied van politiek, economie, sport en cultuur. En natuurlijk zijn we bij alle festiviteiten in de regio. Het programma wordt gepresenteerd door Grietje Bekker, Jessica Conquet en Rick Schouten.

Tik op deze regel voor meer informatie.

Made in Maas & Waal

De industrieterreinen in de regio Maas & Waal staan vol met grote bedrijfspanden waar soms heel veel mensen werken. Maar wat gebeurt er achter die muren? Wat voor bedrijven zijn het en wat doen zij?
In het nieuwe programma Made in Maas & Waal staat in elke aflevering een bedrijf uit de regio centraal. Getoond wordt wat het bedrijf doet, welke rol het nationaal en/of internationaal speelt en hoe de producten worden gemaakt en/of verwerkt.

Tik op deze regel voor meer informatie.

De Publieke Zaak

Maandelijks is er de talkshow de Publieke Zaak. Vanuit Landgoed de Korenmolen in Maasbommel praten Ruud Coolen-Van Brakel en Patrick Huisman met gasten uit de regio op het gebied van sport, media, politiek, het verenigingsleven of een bijzondere hobby.

Tik op deze regel voor meer informatie.