webfm logo1
webfm logo2
 
Winssen.jpg

Vrije Tijd

VOORSPELLINGEN VOOR 2013

Ziet u 2013 eigenlijk een beetje positief tegemoet? Een jaar dat hét ongeluksgetal bevat, kan eigenlijk weinig goeds beloven. Maar laat ik toch proberen alvast wat toekomstige lichtpuntjes te voorspellen.

Zo krijgt West Maas en Waal eindelijk weer een eigen zwembad, dat voel ik aan m’n water. Voorwaarde van de gemeente wordt ongetwijfeld wel dat het bad de naam “Steenkamp waterparadijs” gaat dragen. Logisch, want nergens is een gemeente meer tevreden met haar burgervader. Die kunst hebben ze massaal van burgemeester Steenkamp zelf afgekeken overigens. 

De moskee in Druten wordt dankzij een sponsor eindelijk verbouwd. De juiste sponsor vinden bleek lastig toen zowel het productschap varkensvlees als gaysauna Azzura in Beuningen niet bij de doelgroep aan bleken te sluiten.

En in Beuningen? Welke voorspelling kan je daar op loslaten? Ik voorspel gewoon dat de provincie meegaat in het plan van de gemeente om het dorpshuis en de school in Weurt te combineren en dat er zelfs eind 2013 gewoon de schop de grond ingaat. Dat klinkt inderdaad als enorme science fiction, maar laat ik nog veel enger doen en gewoon eens een hele column lang optimistisch blijven.

Gelukkig is deze nu bijna ten einde; ik wens u feestelijke dagen en veel goeds en gezonds voor 2013. Ook in het nieuwe jaar beloof ik u weer 50 keer een kritische blik op de actualiteit te bieden.

Maar dan niet alleen meer op de website van Webfm of op zaterdagochtend op de radio… Nee, nee, u kunt mij ook lezen in De Maas & Waler, het nieuwe huis-aan-huisblad in deze regio. En dat is geen voorspelling…Maar een keiharde belofte!

Dhr. E. van Wijk