webfm logo1
webfm logo2
 
Winssen.jpg


De Web25 is de Hitlijst voor de Gemeente Beuningen en Druten.

Web25-Studio-LiveIedere zaterdagmorgen komt de actuele lijst hier te staan en tussen 16.00 en 18.00 uur hoor je ze in de juiste volgorde.

Naast de 25 populairste hits van dit moment is er ook nog, rond 16.25 uur, de bekendmaking van de Playdisc. De playdisc is een nummer waarvan wij denken dat het wel eens een hit kan gaan worden! Deze hoor je de hele week extra vaak voorbijkomen op WebFm.                                          (Live op de WebCam Stream)

De samenstelling van de Web25 vindt plaats via de diverse toonaangevende hitlijsten van Nederland en aan de hand van onze eigen Request Top30. De Request Top 30 is de lijst van meest (zie rode button aan de linker kant) aangevraagde nummers van de luisteraars van Webfm. Ook jij kunt dus invloed hebben op de samenstelling van de lijst!

Luister dus elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur naar de enige echte hitlijst van de Gemeente Beuningen en Druten – DE WEB25.

U kunt naar de Web25 luisteren in de ether op FM 105.4 / 105.7, via de kabel of online via de livestream. Nu is het ook mogelijk om de afgelopen 2 afleveringen nog eens te beluisteren via de podcast. De keuze kunt u maken onder het plaatje van de WEB25-lijst: